کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش ایران به اقدامات تروریستی امروز در چند شهر افغانستان

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تروریستی امروز در چند شهر افغانستان واکنش نشان داد و مراتب نگرانی خود را از این حوادث تلخ ابراز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، در پی اقدامات تروریستی امروز (پنجشنبه) در چند شهر افغانستان، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه به این اقدامات تروریستی و منزجر کننده واکنش نشان داد.

 

پس از گذشت ۲ روز از حمله تروریستی غرب کابل که به شهادت ۲۶ دانش‌ آموز انجامید، امروز نیز افغانستان شاهد صحنه‌های انفجارهای تروریستی بود که در نتیجه چهار اقدام تروریستی در نقاط مختلف این کشور ده‌ها نفر جان باخته و زخمی شدند.

 

خطیب‌زاده با توجه به اخبار منتشر شده درباره تکرار وقوع انفجارهای متعدد در شهرهای مختلف افغانستان، مراتب نگرانی جمهوری اسلامی ایران را از این حوادث تلخ ابراز کرد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به وقوع این اقدامات تروریستی و کوردلانه در ماه مبارک رمضان که با حضور گسترده‌تر مردم در مساجد نیز همزمان است، هدف قرار دادن نمازگزاران روزه‌دار در نتیجه این اقدامات تروریستی را منزجر کننده خواند.

 

خطیب‌زاده با اشاره به گزارشات رسانه‌ای منتشر شده مبنی بر کشته و مجروح شدن ده‌ها تن از مردم بیگناه در یکی از این انفجارات در شهر مزارشریف، برای قربانیان این حملات صبر و شکیبایی و برای مجروحان سلامت و بهبودی مسئلت کرد.

 

پیش از این نیز سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزار شریف حمله تروریستی علیه نمازگزاران مسجد شیعیان این شهر را محکوم کرد.

 

گفتنی است گروهک تروریستی تکفیری داعش مسئولیت حمله امروز به مسجد «سه‌دکان» شیعیان شهر مزارشریف را برعهده گرفت. حمله تروریستی امروز تاکنون ۳۰ شهید و ۸۰ زخمی برجای گذاشت. 

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ۳۰ فروردین ماه نیز ضمن محکوم کردم اقدام تروریستی در کابل و با بیان این‌که کوردلان تکفیری بار دیگر جنایت کردند، از مقامات مسؤول افغانستان خواست که عوامل این اقدام تروریستی را شناسایی و مجازات کنند./فارس

ارسال نظر